keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ostoksia

Pitkään olen himoinnut tuota Cuttlebugia ja vihdoin raatin tilata sen. Otin riskin ja tilasin sen Crafts U Love:sta. Siellä oli mielestäni hyvä tarjous jossa pakettiin kuului myös noita kohokuviointitaskuja 5 kpl. Harmi kyllä 2 näistä kohokuviointitaskuista jäi jälkitoimituseen. Lisäksi paketista oli jäänyt pois tilaamani retrokukkaleikkuri. Niitä vielä nyt sitten odotellaan : )

Olihan se sitten sorruttava kaikkeen muuhunkin, kun kerran sieltä asti tilausta tekee ; )
Mukaan tarttui pari Mementon mustetta, jotka minulta vielä uupui. Tuollainen pikkuinen askartelukassi ja korttipohjia kuorien kera. Noissa korttipohjissa on ihanan elävä pinta. Todella hyvän tuntuisia pohjia.Pilkkunauhojakin piti ottaa kolmessa eri värissä ja vihdoin sain nuo Versamarkkeritkin itselleni sekä mustetyynynä että kynänä. Lisäksi otin paria kokoa paperikukkia ja tuollaista sinistä Sugar coatin glitteriä. Lisäksi vesisäiliökynä keltaisena, viimeeksi kun tuli väärän värisenä kun tilasin sitä. Pakettiin tarttui mukaan myös Glossy ja otin kokeeksi toistakin samantapaista, joka oli todella halpaa. Paperia tarttui myös pakettiini mukaan.
Toimitus olikin kotiovelle asti, joten ei tarvinut edes postiin mennä sitä hakemaan :)

Nyt vaan odotellaan että puuttuvat tavarat vielä tulisivat.

Cuttlebugikin tuli eilen testattua Hilun ollessa täällä meillä leimailemassa. Valmista ei tullut kummallekaan, kun leimattiin vaan kuvia ja minä testailin kaikkia mahdollisia Hikun stansseja. Ne onkin sitten seuraavana ostoslistalla jota jo kovasti tutkiskelen ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti