perjantai 25. syyskuuta 2009

Magnoliatyttö istuu

Välillä on pakko kokeilla jotakin muutakin kortin tekotapaa kuin tuo edellinen kortti. Ja näitä kapeita korttipohjia on jonnin verran tuolla kaapissa, että kaipa nekin täytyy pois käyttää.

Leimasinkuva taitaa olla Hilun minulla laittamasta leimakuvalahjoitus kasasta. Päätin kokeilla minkälaisen saan käyttämällä tuollaista aukollista korttipohjaa ja siihen lisäämällä paperia pohjaksi. Kuva on jälleen väritetty Mementon ja Zigin tusseilla ja tottakai päälle kohojauhetta :D
Kukkasen kokosin erilaisista kukkasista ja ne laitoin yhteen tuollaisella haaraniitillä. Siniset pallukat ovat oikeasti kynttilöitten koristeita, mutta kun näin ne Kärkkäisellä, totesin heti, että nuohan passaavat kortteihin loistavasti.
Toinen alakulma jäi tyhjäksi koska ajattelin että siihen laitan sitten tekstin, kunhan tiedän mihin käyttöön kortti menee.

Olen opetellut kanssa käyttämään tuota kaksipuoleista teippiä ja täytyy sanoa että on todella näppärää käytettävää. Liimat ovat jääneet seisomaan tuonne laatikkoon kokonaan.

2 kommenttia:

  1. No just näinhän näitä voi käyttää...mullakin muutama aukollinen. Kortti näyttää ihan kivalta:)
    Mukavaa viikonvaihdetta, aurinko paistaa mutta tuulee...näkyvät meillä nostelevan jo veneitä ylös:)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on blogissani jotakin, käypä kurkkaamassa:)

    VastaaPoista