lauantai 24. syyskuuta 2011

Kortti pitkästä aikaa

Edellisestä blogipäivityksestä on pahasti ja reilusti aikaa ja harmittaa kun on jäänyt niin retuperälle  koko kortteilu. Paljon on tapahtunut tauon aikana ja kiirettä on pitänyt. Ollaan muutettu ja tehty remonttia urakalla ja lisää pitäis tehdä. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa, joten saas nähdä miten sitä aikaa riittää tähän kortteiluun ja muuhun ylimääräiseen askarteluun.
Nyt oli kuitenkin pakko havahduttaa kortinteko taitoja, sillä viikon päästä on kortteilutapahtuma Heinolassa ja olen ilmottautunut sinne mukaan. Ihanaa että täälläkin on jotakin tälläistä järjestettynä!!

Tässä kuitenkin kortti jonka ennätin tehdä viikolla. Yksinkertainen ja hieman jouluisen näköinen kortti, vaikka se ei ollut alkuperäinen tarkoitus. Kortissa on leimakuva, joka on väritetty Derwentin watercolour kynillä. Pohjalle laitettu kuviopaperi ja stanssattu pohja tuo punainen, johon menin vielä levittämään punaista hilettä.

Toiveissa olisi ehtiä huomenissa taas kortteilun pariin. Sormia himottaisi tehdä nettiostoksia, mutta olen tehnyt päätöksen, että jos en ennätä askartelemaan, niin en tilaakaan mitään tarvikkeita.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti