perjantai 1. tammikuuta 2010

Tässä sitten vuoden ensimmäinen kortti.
Annoin itselleni "lupauksen"/määräyksen yrittämään saada vuonna 2010 tehtyä kortin per päivä. Katsotaan miten se sitten pitää paikkaansa ja kuinka lähelle siinä pääsen :)

Kortista tuli aika lilapainotteinen ja kun näin kortin saajan ja muun perheen meinasi ruveta naurattamaan väkisten. Perheen kaikilla isäntää lukuunottamatta oli tuota saa lilan sävyä päällä kuin kortista löytyy. Harvemmin olen onnistunut värit näin yksiin saajan kanssa valitsemaan :D

Leimakuva taitaa olla Taavalta saadusta kasasta otettu ja se on väritetty Derwentin watercoloureilla ja päälle tottakai Versamarkkia ja kohojauhetta.

Ja jälleen kerran stanssasin kuvan Cuttlebugilla ja samaan sarjaan täytyi tuo onnittelupohjakin tehdä.
Pikku hiljaa mulla alkaa olemaan noita Spellbinderssin stanssejakin jo useampi, juuri joulun jälkeen tuli paketti Cut at homelta ja siinä oli jälleen noita stansseja lisää. Ja sitä ennen olinkin hyödyntänyt Heinikan alestanssit ja valikoinut sieltä pari itselleni. Vielä niitä kyllä täytyy saada lisää, olen niin tykästynyt niihin ja niitä kun tuntuu olevan niin monenlaisia :D

Paperin alareunan vetäisin Fiskarsin boordileikkurilla lävitse. Hieman vähänlaisesti on niitä tullut käytettyä, täytyisi ihan ruveta testaamaan niitä isommaltikin kortteihin.
Kukkanen on jälleen kerätty noista kukkakasoista mitä tuolla laatikoissa on ja laitettu yhteen tuollaisella kukkahaaraniitillä.
Harmi että korttiin piti kirjoittaa onnittelut käsin, kun ei ole kirjainleimasia vielä mistään tullut hankittua.

Kortti on 1/365

2 kommenttia:

  1. Sinullakin on sitten uusi vuosi lähtenyt käyntiin...mutta tänään on jo päivä no3 missä kaksi korttia??? Hih....
    Kaunis kortti, pitäisköhän munkin hankkia tuo boordileikkuri:)

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä suloinen kortti ja hauska tuo tarina tuosta väristä, varmasti nosti suupieliä :) Lähetin sulle sähköpostia!

    VastaaPoista