sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Magnolian lämmittelyhaaste

Tämän kortin olen tehnyt Magnolian lämmittelyhaasteen mallin pohjalta ja on ensimmäinen sellainen mihin osallistun.
Korttipohja on valkoinen ja tuo alimmainen punainen on Core'dinationsin gemstonesin paperikosta ja tuo herkullisen näköinen kukkapaperi on muistaakseni Dovecraftin papereita.  Ja tuo Cuttlebugilla stanssattu on Kärkkäisestä ostettua punaista helmiäiskartonkia.
Nauha kortissa olisi saanut olla ehkäpä hieman leveämpi, mutta eipä sattunut varastoista sellaista löytymään, ainakaan sopivan värisenä.
Kukkaset on leikelty retrokukkaleikkurilla ja keskustaan kiinnitetty tuollaiset kukkaset (mitkähän ne sitten nimeltäänkään, kun tuntuu olevan dementiaa tänään liikenteessä)...
Täytyy sanoa että en ole varma onko nuo siniset kukkaset kivat tuossa vai heittääkö pahasti kun muuten kortti on aika punavoittoinen terästettynä noilla keltaisilla kukkasilla ja nauhalla. Tosin ajattelin että antaa vähän väriä tuohon korttiin tuo sininen.

Tämän kortin myötä päätin kokeilla tuota papereitten kiinnittämistä toisiinsa ompelemalla. Olen sitä toisten korteista ihastellut ja monesti ajatellut että täytyy itsekin koittaa, kun ovat olleet niin kivan näköisiä muilla. Kivan näköinen yksityiskohta tuo kyllä on ja tulen varmasti kokeilemaan sitä vielä muihinkin kortteihin. Tosin tuo mun ompelutaito on hieman huono, joten suoraa saumaa on vaikea saada :D

10 kommenttia:

  1. Suloinen ja kaunis kortti :)Kiva kun osallistuit!

    VastaaPoista
  2. Kaunnin kortin olet saanut aikaan ja ihana leimakuva:) Pitäähän kortissa väriä olla. Täytyy vissiin minunkin joskus kokeilla tuota ompelua kun niin moni sitä tekee:)

    VastaaPoista
  3. Oi waude! Tosi kaunis kortti! Ihanat kukat! =)

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikas kokonaisuus tämä kortti. Ja nuo kukat ovat todella ihania!

    VastaaPoista
  5. Kaunis kortti raikkaissa väreissä, kiva kun lähdit mukaan lämmittelemään :)

    VastaaPoista
  6. Ihana kortti, kauniit värit ja leima.

    VastaaPoista
  7. Kaunis kortti ja hyvin nuo ompeleet on onnistuneet :)

    VastaaPoista
  8. Heippa, joo ihan itse virkatut kukkaset:))
    Nyt onkin eilinen päivä mennyt petissä...tullut molemmista päistä, sitähän on täällä liikkeellä:( Juuri äsken söin puuroa kun alkoi tuntua siltä ett olis nälkä:))
    Lumista, kirkasta päivää sinulle:))

    VastaaPoista
  9. Magee kortti!! Raikas tunnelma!!

    VastaaPoista
  10. Ja... Oli kiva tavata ja jutskata :)

    VastaaPoista