sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Tyttö makailee

Leimakuva on jälleen Hilulta saamasta kasasta poimittu ja väritetty muistaakseni Derwentin watercolous väreillä.

Tuo vihreä paperi on ostettu Tiimarista ja on oikeasti käsintehtyä lahjapaperia. Oli vaan pakko saada jotakin muuta väriä kortteihin, kuin aina vain tuota sinistä ja tähän hätään ei hirmuisesti muuta ollut tarjolla, kuin marssia Tiimariin katsomaan mitä siellä olisi tarjolla. Itse en tuosta keksinnöstä voi kunniaa napata, vaan tuon oli kehittänyt Heinolan Tiimarin myyjä omiin kortteihinsa ja hän minulle siitä vinkkasi.

Tytön taustalla olevat paperit on Lidlistä viime vuonna ostamiani kartonkeja. Kukkanen on koottu noista kortissa jo olevista väreistä ja lisäksi tuollainen pikkutähti siihen päälle lisättynä.
Korttiin lisäsin vielä kultaisen värisen nauhan ja muuta en siihen halunnutkaan enää laittaa, vaan mielestäni kortista tuli kiva ihan noilla.

Taas kerran kyselen että mihinhän leimasinsarjaan tämä tyttö oikein kuuluu?
Ja samaan aikaan odottelen että tilaamani Magnolian joululeimasinsarja kolahtaisi tuonne postilaatikkoon :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana Magnolian tyttönen, hienot väritykset:)
    Minäkin yritän vielä tehdä muutaman jouluisen kortin varastoon vaikka en ole muutamaan päivään väkertänyt yhtään korttia. Patalappusia tein pinon ja parit ihan pienet sukat pukinkonttiin. Lisäksi ne joululiinat ovat vielä kesken...jos huomenna....mutta on keittiön ikkunassa uusi kappa enkä pudonnut jakkaralta:)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kävin piipahtamassa blogissasi. Kivoja kortteja olet tehnyt. Tykkään varsinkin tästä kortista, jossa on voimakkaat ja kauniit värit. Kokonaisuus on harmoninen

    VastaaPoista