perjantai 20. marraskuuta 2009

Syntymäpäiväkorttia pukkaa

Väliin täytyi tehdä kortti, joka ei ole jouluksi tarkoitettu, vaikka taitaa noitten joulukorttien kanssa tulla pikku hiljaa kiire.
Ja tämäkin viikonloppu menee koiranäyttelyn parissa kokonaan, lauantai koiria pestessä ja laittaessa ja sunnuntaina sitten kukonlaulun aikaan lähdetään ajamaan kohti Jyväskylää.

Mutta palataanpa korttiin :)

Kortti on jälleen tehty leimaamalla ensin tuo tyttö tuohon kartonkiin ja sen jälkeen nuottiviivastoa laitettu päälle. Tyttö sekä nuottiviivasto on käsitelty kohojauheella ja tyttö väritetty Zigin ja Mementon tusseilla.
Tausta värjätty Mementon musteilla ja tuon tekstin tein ihan tietokoneella, kun ei noita tekstileimasimia ole tullut vielä hankittua.
Kukkaset tehty retroleikkureilla ja keskelle dropsit laitettu, kuten myös noihin nurkkiin.
Tuli aika lilan värinen kortti, aivan eri värinen kuin aikaisemmat tekeleet, mutta jotenkin vain tykästyin noihin sävyihin. Ja oli aivan pakko vielä käyttää tuollaista lilan väristä korttipohjaakin, kun tuli tuon väristä kartonkia ostettua :)

Nyt on kello jo niin paljon, että petiin käy mun tieni. Toiveissa olisi huomiselle vielä koittaa ennättää edes yksi joulukortti taas tehdä. Saas nähdä kuinka siinä sitten käy?

1 kommentti:

  1. Täähän on just mun värinen kortti ja upeakin:)
    Koeta nyt saada koirat trimmiin kuntoon:):)
    Mä väänsin illalla kortteja ihan ruuhkaksi asti ja vielä kynttilätkin vartoo lakkausta, taas on liian monta työtä levällään:)
    Ihanaa näyttelypäivää:):)

    VastaaPoista