keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Ostokset Cut @ Homelta ja Paperellalta

Eilen oli mieluinen postipäivä. Kuukauden päivät olen tätä pakettia odotellut Cut at homelta ja vihdoinkin nämä sitten tulivat :D
Ensimmäiset omat stanssit tulivat kotiin ja vähän jotain muutakin sieltä pakettiin mukaan tarttui. Kukkaset näyttivät kyllä kuvassa kivemmille kuin mitä ovat sitten luonnossa, mutta katsotaan mitä käyttöä niille keksitään.
Pikaisesti kerkesin toisen stanssin testaamaan äsken, mutta joutuu huomista odottamaan, jotta saa rauhassa tutustua noihin kaikkiin ja vieläpä niillä ehkä jonkin kortinkin aikaansaamaan :D



Ja kävi vielä niin hyvin että sain toisenkin paketin samana päivänä : )
Tein viikonloppuna tilauksen Paperellaan ja siellä olikin nopea toimitus ja paketti oli tiistaina postilaatikossa. Tarkoitus oli tilata jouluista paperia kortteihin, mutta eihän siihen pelkästään voinut tyytyä, vaan mukaan piti saada tuo ihana tyttöleimasin ja sitten hieman koristeita vielä. Otin myös paketillisen korttipohjia valkoisena, jotka eivät kuvassa näy.

Nyt on tilauksia tehty vähäksi aikaa, kunhan vielä kotiin ilmestyy yksi paketti Glitter Potilta, jossa on myös Hilulle jotakin..



1 kommentti:

  1. Oi mitä ostoksia ja samaa ihanaa joulupaprua kun mullakin:) Sitten vaan kortteja vääntämään...sukkelaan kans:)))

    VastaaPoista