perjantai 16. lokakuuta 2009

Kummitytön 1-v. kortti

Kummitytön 1-vuotis synttärikortti teetti kummille hikeä ja harmaita hiuksia :(
Kortti meni kertaalleen uusiks kokonaan ja aivan loppu vaiheessa purkulinjalle. Sen siitä saa kun ei ole vielä kaikkia tarvittavia välineitä ja koittaa silti saada tehtyä kortin mieleisekseen.

No tuli kortista kuitenkin loppujen lopuks valmis ja lopputulokseen olen kyllä tyytyväisempi kuin puretun kortin lopputulokseen.
Tyttö on väritetty jälleen Derwentin Watercoloureilla. Kukka on koottu Mihannasta tilatuista kukkasista ja tuo onnitteluteksti on Hilun tuliaisia minulle. Leimasinkuva on muistaakseni Hilulta myöskin. Kiitos vaan tästäkin jälleen kerran :)
Tuo leimasinkuva on mielestäni todella suloinen ja oli suorastaan pakko laittaa se kummitytön korttiin. Paperi on jälleen kaivettu omista kertyneistä läjistä. Nauhan lisäsin vielä korttiin lisukkeeksi, kun se mielestäni kaipasi vielä jotakin. Rusetin tekoa täytyy näköjään vielä treenata että saa siistimpää lajia olevaa seuraavaan korttiin :D

Jälleen kerran kyselen että kenenhän leimasin tämä onkaan? Itse veikkaan Bildmålarnaa, mutta osuuko oikeaan??


3 kommenttia:

  1. Upea kortti ja kivat tuo nauhasysteemi kortissasi:) Bildmålarnaahan tuo on ja just tästä leimakuvasta minäkin tykkään kun on ihan minun veljentytön tytön näköinen, ihan ilmielävä Enni:))
    Hitsi kun en eilen päässyt käymään Kätsylässä, puuhommelit mökillä muutti suunnitelman, arvaa harmittaako?
    Mukavaa viikonloppua vaikka hämärää onkin:))

    VastaaPoista
  2. Tosi suloinen kortti ja ihana tuo nauhapujottelu kahdella sivulla! Mäkään en päässyt Kätsylään, kun olin sairaslomalla. No, jos en olisi ollut, niin olisin ollut töissä, joten molempi pahempi...:D Harmi kyllä, olis ollut kiva tulla pyörähtämään.

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti!! Ihanasti laitettu nauha! Terkkuja ex-Heinolalaiselta :)

    VastaaPoista