torstai 8. joulukuuta 2011

Tonttuilua 3D-kortissa

Joulukorttien teon kanssa meinaa kiire iskeä, mutta täytyy vaan koettaa saada ne valmiiksi ennenkuin viimeinen postituspäivä on käsillä.
Tällä hetkellä painaa päälle työn joulukiireet ja siinä samalla painaa päälle koulutehtävien deadline. Ensimmäinen näyttösuunnitelma on tehty ja palautettu ja se sai hyväksynnän, joten nyt onkin sitten esissä ensimmäisen näytön suorittaminen tällä viikolla. Kohta alkaa onneksi joululoma ja täytyy pitää kädet ristissä, jotta opettajat eivät keksi antaa tehtäviä loman ajalle, jotta ennättäisi jotakin mukavampaakin välillä tekemään :D
Tosin tuolla on jo valmiina odottamassa toisen näyttösuunnitelman teko :/

Tämän kortin tein 3D- kuvasta, jonka olin jo valmiiksi koonnut jossakin välissä ja hyvähän niitäkin on välillä käyttää pois. Kortin pohjapaperi on Sinellistä ostetusta lehtiöstä (ihanaa kun sellainen tuli tuohon Lahteen Karismaan), tontun punainen pohja on stanssattu ja siihen laitoin lisukkeeksi punaisen nauhan jouluista tunnelmaa antamaan. Kortti vaikutti vielä himpun alastomalle, joten oli laitettava siihen vielä lisukkeeksi kukkanen, jonka värjäsin chalksväreillä ja päälle levitin liiman ja siihen vielä lisukkeeksi punaista hilettä.
Jouluntoivotusleimasimet mulla on edelleen ostamatta, joten tarrasta laitoin tähän tekstin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti