sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Magnolian lämmittelyhaaste

Tämän kortin olen tehnyt Magnolian lämmittelyhaasteen mallin pohjalta ja on ensimmäinen sellainen mihin osallistun.
Korttipohja on valkoinen ja tuo alimmainen punainen on Core'dinationsin gemstonesin paperikosta ja tuo herkullisen näköinen kukkapaperi on muistaakseni Dovecraftin papereita.  Ja tuo Cuttlebugilla stanssattu on Kärkkäisestä ostettua punaista helmiäiskartonkia.
Nauha kortissa olisi saanut olla ehkäpä hieman leveämpi, mutta eipä sattunut varastoista sellaista löytymään, ainakaan sopivan värisenä.
Kukkaset on leikelty retrokukkaleikkurilla ja keskustaan kiinnitetty tuollaiset kukkaset (mitkähän ne sitten nimeltäänkään, kun tuntuu olevan dementiaa tänään liikenteessä)...
Täytyy sanoa että en ole varma onko nuo siniset kukkaset kivat tuossa vai heittääkö pahasti kun muuten kortti on aika punavoittoinen terästettynä noilla keltaisilla kukkasilla ja nauhalla. Tosin ajattelin että antaa vähän väriä tuohon korttiin tuo sininen.

Tämän kortin myötä päätin kokeilla tuota papereitten kiinnittämistä toisiinsa ompelemalla. Olen sitä toisten korteista ihastellut ja monesti ajatellut että täytyy itsekin koittaa, kun ovat olleet niin kivan näköisiä muilla. Kivan näköinen yksityiskohta tuo kyllä on ja tulen varmasti kokeilemaan sitä vielä muihinkin kortteihin. Tosin tuo mun ompelutaito on hieman huono, joten suoraa saumaa on vaikea saada :D

Bloginamua tarjolla Anittalla :)

Löysinpäs melkein naapurista tälläisen bloginamusen joka on tarjolla Anittalla :)
Pakkohan se on osallistua, on aika kivan näköinen pakkaus tarjolla :)

Osallistu sinäkin :D

Paperikeijun blogi

Paperikeiju on ottanut käyttöön uuden blogin ja sen kunniaksi järjestää arvonnan. Teen tässä vaiheessa postauksen sivuilleni ja lisään napin kunhan saan selkoa millä keinolla sen tänne saan.
Itselleni tämä liike on aika uusi tuttavuus, ja täytyykin perehtyä kaupan puoleen kunnolla, pikavilasulla kun vaikutti aika kiinnostavalle ja varmastikin täytyy jotakin tilata :)

perjantai 1. tammikuuta 2010

Tässä sitten vuoden ensimmäinen kortti.
Annoin itselleni "lupauksen"/määräyksen yrittämään saada vuonna 2010 tehtyä kortin per päivä. Katsotaan miten se sitten pitää paikkaansa ja kuinka lähelle siinä pääsen :)

Kortista tuli aika lilapainotteinen ja kun näin kortin saajan ja muun perheen meinasi ruveta naurattamaan väkisten. Perheen kaikilla isäntää lukuunottamatta oli tuota saa lilan sävyä päällä kuin kortista löytyy. Harvemmin olen onnistunut värit näin yksiin saajan kanssa valitsemaan :D

Leimakuva taitaa olla Taavalta saadusta kasasta otettu ja se on väritetty Derwentin watercoloureilla ja päälle tottakai Versamarkkia ja kohojauhetta.

Ja jälleen kerran stanssasin kuvan Cuttlebugilla ja samaan sarjaan täytyi tuo onnittelupohjakin tehdä.
Pikku hiljaa mulla alkaa olemaan noita Spellbinderssin stanssejakin jo useampi, juuri joulun jälkeen tuli paketti Cut at homelta ja siinä oli jälleen noita stansseja lisää. Ja sitä ennen olinkin hyödyntänyt Heinikan alestanssit ja valikoinut sieltä pari itselleni. Vielä niitä kyllä täytyy saada lisää, olen niin tykästynyt niihin ja niitä kun tuntuu olevan niin monenlaisia :D

Paperin alareunan vetäisin Fiskarsin boordileikkurilla lävitse. Hieman vähänlaisesti on niitä tullut käytettyä, täytyisi ihan ruveta testaamaan niitä isommaltikin kortteihin.
Kukkanen on jälleen kerätty noista kukkakasoista mitä tuolla laatikoissa on ja laitettu yhteen tuollaisella kukkahaaraniitillä.
Harmi että korttiin piti kirjoittaa onnittelut käsin, kun ei ole kirjainleimasia vielä mistään tullut hankittua.

Kortti on 1/365

Geelikynttilät

Kas tässä vihdoin nämä mainitsemani kynttilät, joilla muistin ystäviäni joulun aikaan.
Jokainen kynttiläpari on yksilöllinen ja erilaisilla koristeilla koristeltu. Toisissa on tuoksua mukana ja toiset ovat hajuttomia, ajatellen ystäviä joilla on migreeniä tai muuten tuoksuherkkyyttä.
Kynttilät olen tehnyt kynttilägeelistä ja sen olen värjännyt punaisella kynttilävärillä. Koristeina kynttilöissä kynttilähiekkaa, kukkasoraa, erilaista kukka-asetelmista säästämiäni koristeita, joita olen sitten leikellyt ja muokkaillut uuteen uskoon :D

Kaikkiin kynttilöihin tuli käyttöohjeet mukaan, juuri noiden koristeiden takia. Ettei vaan kenenkään talo pala minun lahjakynttilöitten takia :)

Toivottavasti löydän jostakin toisenlaisiin laseihin, pieniin viinilaseihin tekemieni kynttilöidenkin kuvat. Niistä tuli omasta mielestäni paljon kauniimman näköiset, osittain varmaankin laseissa olevan varren takia :)