maanantai 30. marraskuuta 2009

Moreheadin poika nallen kanssa

Koko tänä syksynä en ole tehnyt ainuttakaan korttia jossa olisi cd-levyä käytettynä, mutta tähän 3D-kuvaan halusin sen laittaa.
Korttipohjan päälle laitoin Paperellasta tilattua jouluaiheista paperia ja cd-levyn reunoihin laitoin tuiollaisen ääriviivatarra.
Kanteen en saanut enää mahdutettua hyvän joulun toivotuksia, vaan ne menivät tuonne sisäpuolelle.

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Tyttö makailee

Leimakuva on jälleen Hilulta saamasta kasasta poimittu ja väritetty muistaakseni Derwentin watercolous väreillä.

Tuo vihreä paperi on ostettu Tiimarista ja on oikeasti käsintehtyä lahjapaperia. Oli vaan pakko saada jotakin muuta väriä kortteihin, kuin aina vain tuota sinistä ja tähän hätään ei hirmuisesti muuta ollut tarjolla, kuin marssia Tiimariin katsomaan mitä siellä olisi tarjolla. Itse en tuosta keksinnöstä voi kunniaa napata, vaan tuon oli kehittänyt Heinolan Tiimarin myyjä omiin kortteihinsa ja hän minulle siitä vinkkasi.

Tytön taustalla olevat paperit on Lidlistä viime vuonna ostamiani kartonkeja. Kukkanen on koottu noista kortissa jo olevista väreistä ja lisäksi tuollainen pikkutähti siihen päälle lisättynä.
Korttiin lisäsin vielä kultaisen värisen nauhan ja muuta en siihen halunnutkaan enää laittaa, vaan mielestäni kortista tuli kiva ihan noilla.

Taas kerran kyselen että mihinhän leimasinsarjaan tämä tyttö oikein kuuluu?
Ja samaan aikaan odottelen että tilaamani Magnolian joululeimasinsarja kolahtaisi tuonne postilaatikkoon :)

lauantai 28. marraskuuta 2009

Kynttiläkortti

Koko viikko  mennyt blogia päivittämättä, vaikka kortteja on tullut pari tehtyäkin. Jotenkin on vaan jäänyt, kun painiskelen samaan aikaa noitten koirien kotisivujen kanssa. Ne kun olisi pakko saada tehtyä uuteen osoitteeseen, että meidät sitten kenties sieltä myös löydettäisiin. Ensimmäinen oma pentue saattaa olla nartun masussa tällä hetkellä, joten meillä elellään varsin jännittäviä aikoja :D

Tämä kortti ollut jo valmiina vähän aikaa, mutta ei meinannut tuo kuvan otto onnistua. Heijastusta tuli joka suunnasta ja useamman kuvan sai ottaa ennenkuin onnistui.
Tämäkin kortti on pelkistetyn yksinkertainen 3D-kuvalla tehtynä ja lisäksi vain nuo ääriviivatarrat laitettuna.

Jostain syystä mua on taas pitkästä aikaa huvittanut tehdä näitä 3D-kuvia ja olenkin noita kuvia leikellyt iltaisin kotimaisia sarjoja katsoessa valmiiksi.

perjantai 20. marraskuuta 2009

Syntymäpäiväkorttia pukkaa

Väliin täytyi tehdä kortti, joka ei ole jouluksi tarkoitettu, vaikka taitaa noitten joulukorttien kanssa tulla pikku hiljaa kiire.
Ja tämäkin viikonloppu menee koiranäyttelyn parissa kokonaan, lauantai koiria pestessä ja laittaessa ja sunnuntaina sitten kukonlaulun aikaan lähdetään ajamaan kohti Jyväskylää.

Mutta palataanpa korttiin :)

Kortti on jälleen tehty leimaamalla ensin tuo tyttö tuohon kartonkiin ja sen jälkeen nuottiviivastoa laitettu päälle. Tyttö sekä nuottiviivasto on käsitelty kohojauheella ja tyttö väritetty Zigin ja Mementon tusseilla.
Tausta värjätty Mementon musteilla ja tuon tekstin tein ihan tietokoneella, kun ei noita tekstileimasimia ole tullut vielä hankittua.
Kukkaset tehty retroleikkureilla ja keskelle dropsit laitettu, kuten myös noihin nurkkiin.
Tuli aika lilan värinen kortti, aivan eri värinen kuin aikaisemmat tekeleet, mutta jotenkin vain tykästyin noihin sävyihin. Ja oli aivan pakko vielä käyttää tuollaista lilan väristä korttipohjaakin, kun tuli tuon väristä kartonkia ostettua :)

Nyt on kello jo niin paljon, että petiin käy mun tieni. Toiveissa olisi huomiselle vielä koittaa ennättää edes yksi joulukortti taas tehdä. Saas nähdä kuinka siinä sitten käy?

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kaveruksen lumiukon ympärillä

Ja taas 3D-kuvaa korttiin.
Tässä kortissa käytin pohjana Core´dinations Whitewash Color Coren kartonkia, jonka jälleen kohokuvioitsin tuolla samaisella lumihiutalekansiolla. Kohokuvioidun pinnan hioin, että tuo sinertävä  sävy tuli näkyviin ja lumihiutaleihin kokeilin päälle laittaa Versamarkia ja kohokuviointijauhetta. Tarkoitus oli saada hiutaleihin hieman kimallusta, mutta tässä kuvassa se ei näköjään kunnolla näy. Luonnossa tulee vähän paremmin esiin.
Tuo 3D-kuva on iänikuisen vanha ja laatikossa käyttöään odottanu ja päätin muotoilla sen reunat uusiksi kuviosaksilla, koska kuvassa olisi muuten ollut hirmuisesti valkoista tuossa yläreunassa.
Koristeita ei jälleenkään ole tässä tässä kortissa liikoja :D

lauantai 7. marraskuuta 2009

Tähteä katselemassa

Väliin 3D-korttia jos vaikka koettaisi tehdä ;)
Käytin jälleen tuollaista pienempää korttipohjaa joita laatikossa lojuu varmaankin satoja.
Jostakin syystä mun kortit on tällä hetkellä todella yksinkertaisia ja vaille ylimääräisiä koristeita. Ja tähänkään en halunnut laittaa kuin tuollaiset ääriviivatarrat kulmiin ja tekstiksi.
Korttipohja on tumman sininen vaikka kuvassa se näyttääkin aika mustalle.


perjantai 6. marraskuuta 2009

Jouluinen tyttö

On hieman tökkinyt tämän korttien teko, tai itse asiassa aika paljonkin. Tuntuu ettei ole inspiraatiota saatika sitten ideoita kortteihin.
Tässä nyt kuitenkin yksi yritelmä, jossa on käytetty taustapaperina Core´dinations Gemstonesin kartonkia ja sen olen kohokuvioinut cuttlebugilla. Olen jostakin syystä ihastunut tuohon lumihiutalekohokuviointiin ja sitä on kyllä tullut käytettyä jo useampaan korttiin.
Leimakuva on taas Hilulta saatuja ja sen olen värittänyt Derwentin watercolour kynillä ja päälle on jälleen laitettu Versamarkia ja kohojauhetta.
Tein ensin koko reiät tuolle nauhalle, mutta viime tipassa päätinkin pujoittaa sen näin tuohon korttiin ja laittaa siihen koristeeksi tähtiä. Kortti on aika yksinkertainen, enkä halunnut laittaa siihen liikoja koristuksia.