keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Joulukortti nro 5

Ihastuttava koira tonttulakki päässä : )
Näin koiraihmisenä tämä tietysti on kovasti mieleeni ja tämäkin on varmastikin Hilulta saatuja kuvia.
Punaisen paperin kohokuvioitsin cuttlebugilla ja tuo vihreä on stanssattu Hilun stansseilla :)
Oli hieman miettimistä mitä laitan korttiin lisukkeeksi, mutta vihdoin keksin laittaa tuon nauhan tuosta yläreunasta lävitse ja siihen kiinnitin tuon "joulurauhaa" tekstitarran.
Jouluinen kortti on näköjään lopputuloksena ja varmaankin jonkun koiraihmisen laatikkoon joulun alla kolahtaa :D

tiistai 27. lokakuuta 2009

Joulukortti nro 4

Tänään sain aikaiseksi jälleen yhden joulukortin ja siinä leimasinkuvana on Hilulta saatu ihastuttava siili. Siili on väritetty jälleen vesivärikynillä, joitten käyttöön olen tykästynyt. Kuvan stanssasin cuttlebugilla ja noihin reunoihin levitin kimalleliimaa. Pohjapaperi on Paperellasta tilattu.
En halunnut laittaa tavallista kukkasta lisukkeeksi joten päätin kokeilla minkälainen tulee kun laitan kukkaan tuollaisen nauhan lisäksi.

Täytyy varmaan tehdä tulosteena noita hyvän joulun toivotuksia, kun en omista kun tuon yhden joululeimasimen ja alkaa jo tympimään sen käyttö.

maanantai 26. lokakuuta 2009

Joulukortti nro 3

Viikonloppu meni kokonaan koiranäyttelyitten parissa ja vihdoin eilen illalla sain aikaiseksi tehtyä yhden kortin.
Jälleen kerran käytin pois näitä vanhoja korttipohjia, jotka nykyisin tuntuvat hieman liian pienille.
Kortin aukon täytin tuollaisella tähtikuvioisella kartongilla jonka vielä kohokuvioin cuttlebugilla. Leimakuva on taas Hilulta saatuja ja sen väritin Derwentin watercolour kynillä. Reunoille laitoin vain tuollaiset kulmatarrat ja teksti on myös tarrana. Kortista tuli aika yksinkertainen.

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Ostokset Cut @ Homelta ja Paperellalta

Eilen oli mieluinen postipäivä. Kuukauden päivät olen tätä pakettia odotellut Cut at homelta ja vihdoinkin nämä sitten tulivat :D
Ensimmäiset omat stanssit tulivat kotiin ja vähän jotain muutakin sieltä pakettiin mukaan tarttui. Kukkaset näyttivät kyllä kuvassa kivemmille kuin mitä ovat sitten luonnossa, mutta katsotaan mitä käyttöä niille keksitään.
Pikaisesti kerkesin toisen stanssin testaamaan äsken, mutta joutuu huomista odottamaan, jotta saa rauhassa tutustua noihin kaikkiin ja vieläpä niillä ehkä jonkin kortinkin aikaansaamaan :D



Ja kävi vielä niin hyvin että sain toisenkin paketin samana päivänä : )
Tein viikonloppuna tilauksen Paperellaan ja siellä olikin nopea toimitus ja paketti oli tiistaina postilaatikossa. Tarkoitus oli tilata jouluista paperia kortteihin, mutta eihän siihen pelkästään voinut tyytyä, vaan mukaan piti saada tuo ihana tyttöleimasin ja sitten hieman koristeita vielä. Otin myös paketillisen korttipohjia valkoisena, jotka eivät kuvassa näy.

Nyt on tilauksia tehty vähäksi aikaa, kunhan vielä kotiin ilmestyy yksi paketti Glitter Potilta, jossa on myös Hilulle jotakin..



lauantai 17. lokakuuta 2009

Ostoksia Taavalta

Taava oli Heinolassa Kätsylässä vetämässä leimailukurssia ja tungin itseni sinne ostoksille, vaikka en itse kurssiin osallistunutkaan. Vaikka jälkikäteen kyllä harmittaa etten mennyt mukaan leimailemaan.
No, täytyy ajatella niin, että raatsi sitten enemmän törsätä ostoksiin rahaa ja niitähän löytyikin ihan kiitettävästi :D
Matkaan tarttui paketillinen kortteja ja kuoria. Paketissa taitaa olla viittä eri väriä ja värit on kyllä aika hemaisevat :)
Lisäksi otin tageja, teippiä, nauhaa, tuollaisia ihania eri värisiä koristeita kortteihin. Mikähän niitten nimi lieneekään?
Matkaan tarttui myös vielä Inkadinkadon leimasinsetti ja yksi leimasin, olisiko Magnolian tuo tyttö?

Mulla on tällä hetkellä hirmuinen himo kerätä leimasimia, kun omia ei vielä ole kertynyt oikein mitään. Ja toinen mitä koitan haalia, on Cuttlebugiin passeleita kohokuviokansioita ja tottakai stansseja.
Joten jos sinulla on sellaisia mistä haluat eroon, ota ihmeessä yhteyttä!


perjantai 16. lokakuuta 2009

Kummitytön 1-v. kortti

Kummitytön 1-vuotis synttärikortti teetti kummille hikeä ja harmaita hiuksia :(
Kortti meni kertaalleen uusiks kokonaan ja aivan loppu vaiheessa purkulinjalle. Sen siitä saa kun ei ole vielä kaikkia tarvittavia välineitä ja koittaa silti saada tehtyä kortin mieleisekseen.

No tuli kortista kuitenkin loppujen lopuks valmis ja lopputulokseen olen kyllä tyytyväisempi kuin puretun kortin lopputulokseen.
Tyttö on väritetty jälleen Derwentin Watercoloureilla. Kukka on koottu Mihannasta tilatuista kukkasista ja tuo onnitteluteksti on Hilun tuliaisia minulle. Leimasinkuva on muistaakseni Hilulta myöskin. Kiitos vaan tästäkin jälleen kerran :)
Tuo leimasinkuva on mielestäni todella suloinen ja oli suorastaan pakko laittaa se kummitytön korttiin. Paperi on jälleen kaivettu omista kertyneistä läjistä. Nauhan lisäsin vielä korttiin lisukkeeksi, kun se mielestäni kaipasi vielä jotakin. Rusetin tekoa täytyy näköjään vielä treenata että saa siistimpää lajia olevaa seuraavaan korttiin :D

Jälleen kerran kyselen että kenenhän leimasin tämä onkaan? Itse veikkaan Bildmålarnaa, mutta osuuko oikeaan??


perjantai 9. lokakuuta 2009

Ostoksia Mihannasta

Mihannassa oli kivoja kukkasia tarjouksessa syyskuussa ja tilasinkin sitten kolmessa eri värissä niitä itselleni samantien.

Mukaan otin näytille yhden 3D-arkin joulukortteja varten. Tykkään noista Moreheadin kuvista, mutta osa jotka olen tilannut onkin ollut tosi pieniä kuvia, joten otin tuon yhden vain alkuun. Tuossa näyttää kyllä kuvat olevan ihan kivan kokoiset. Täytyy tilata jossakin välissä lisää noita 3D-kuvia.



.

torstai 8. lokakuuta 2009

Jälkitoimitus Crafts U Lovesta

Vihdoin ja viimein tuli kotiin aikaisemman tilauksen puuttuneet tavarat. Meinasi jo usko loppua ovatko nämä tulossa ollenkaan..
Nyt on minullakin sitten oma retrokukkaleikkuri :D

Joulukortti nro 2

Samantien vauhtiin päästyäni tein toisen joulukortin noista 3D-kuvista.

Tähänkin korttiin käytin täsmälleen samat ainekset, jotta kortti tuli valmiiksi.

Hyvää joulua teksti meinaa näköjään jäädä tuon valkoisen paperin varjoon piiloon. Täytyy varmaankin värittää vielä tuo teksti jos se sitten näkyisi paremmin.

Joulukortti nro 1

Pikku hiljaa se on yritettävä saada joulukorttejakin aikaiseksi, ettei tule ihan hirmuinen hoppu niitten kanssa.
Päätin käyttää laatikon pohjalta lojumasta pois näitä valmiiksi tehtyjä 3D-kuvia, jotka ovat tainneet siellä olla piilossa melkeinpä vuoden :D
Eipä tuntunutkaan ihan helpolle tehdä korttia tälläisestä kuvasta ja aikani eri papereita testailtuani pohjalle päätin että paras vaihtoehto on selkeän yksinkertainen, joten pohjaksi tuli tuollainen valkoinen ohut paperi, mitähän se lieneekään nimeltään.. Reunat siitä revin jolloin reunoista tuli pehmeämmät. Teksti korttiin tuli tällä kertaa ihan ääriviivätarroilla.